گزارش برگزاری هفتمین جلسه زنجیره هم ‏اندیشی آموزش زیست ‏شناسی گیاهی ایران

هفتمین جلسه زنجیره هم ‏اندیشی آموزش زیست ‏شناسی گیاهی ایران از مجموعه زنجیره آموزش زیست‏ شناسی گیاهی «دوشنبه ‏های زیست ‏شناسی»  به همت انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران و با همکاری انجمن علمی- آموزشی دبیران زیست‏ شناسی ايران و با توجه به اهمیت استفاده مطلوب از توانایی‌های دو انجمن در جهت ارتقای دانش عمومی، در تاریخ یکم خرداد ماه 1402 از ساعت 18 تا 20 به صورت آنلاین برگزار شد. در ابتدا مبحث  «تقسیم یاخته در گیاهان (میتوز و میوز)» توسط سرکار خانم دکتر فاطمه صابونچی محمدی (دبیر زیست شناسی و مدرس دانشگاه) تدریس شد. سپس مطالب این جلسه توسط جناب آقای دکتر مرتضی عطری (استاد زیست شناسی دانشگاه بوعلی سینا) و جناب آقای دکتر اباصلت حسین زاده کلاگر (استاد زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه مازندران) مورد بحث و نظر قرار گرفت و مطالب تکمیلی توسط این بزرگواران ارائه شد و سپس  به پرسش‏ های علمی حاضران در جلسه  پاسخ داده شد. به متقاضیان جهت دریافت گواهی از طرف انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران گواهی شرکت در این نشست ها صادر شد.