گزارش برگزاری دومین جلسه زنجیره هم ‏اندیشی آموزش زیست ‏شناسی گیاهی ایران

به دنبال انعقاد تفاهم ‏نامه ما بین انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران و انجمن علمی-آموزشی دبیران زیست‏ شناسی ايران و با توجه به اهمیت استفاده مطلوب از توانایی‌های دو انجمن در جهت ارتقای دانش عمومی، دومین جلسه هم ‏اندیشی از مجموعه زنجیره آموزش زیست‏ شناسی گیاهی «دوشنبه ‏های زیست ‏شناسی» در تاریخ هفدهم بهمن ماه 1401 از ساعت 17 تا 19 به صورت آنلاین برگزار شد. در ابتدا مبحث «غشا یاخته و ترابری مواد» با توجه به سرفصل این بخش در کتاب‏های دبیرستانی توسط خانم دکتر زینب دهقان، عضو انجمن علمی- دبیران زیست‏ شناسی تهران، تدریس شد. سپس سرکار خانم دکتر قناتی، استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران، بیوسنتز دیواره سلولی را به تفضیل شرح دادند. جناب آقای دکتر افشار محمدیان، عضوهیات مدیره انجمن، و سرکار خانم دکتر صبورا، دانشیار فیزیولوژی گیاهی دانشگاه الزهرا،به نقد و تحلیل این مبحث در کتاب پایه دهم دبیرستان پرداختند. پس از آن به پرسش‏های علمی حاضران در جلسه در خصوص مباحث کتاب درسی پاسخ داده شد.

زنجیره هم ‏اندیشی آموزش زیست ‏شناسی گیاهی ایران در 18 جلسه و به صورت یک هفته درمیان به صورت آنلاین و با مباحث مختلف زیست شناسی گیاهی کتاب‏های درسی پایه‏ های مختلف مقطع متوسطه دوم برگزار خواهد شد. سومین جلسه این مجموعه در تاریخ یکم اسفند 1401 و با موضوع «بافت شناسی گیاه» برگزار خواهد شد.