کارگاه آموزشی نظری و عملی کروماتوگرافی مایع

در راستای به روز رسانی ارتقاء توان علمی و آشنایی دانشجویان و محققان در زمینه اهمیت آنالیزهای شیمیایی در آزمایشگاه، کارگاه یک روزه با محوریت آموزش نظری و عملی مبانی مقدماتی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در تاریخ 25 بهمن ماه 1397 با همکاری گروه زیست شناسی دانشگاه اصفهان در محل گروه زیست شناسی با 19 نفر شرکت کننده و توسط دکتر باقرزاده همایی عضو انجمن برگزار شد.

محتوای مطالب ارائه شده در این کارگاه شامل؛ تشریح جنبه های نظری و عملی HPLC، آشنایی با قسمت‌های مختلف دستگاه HPLC، نکات مهم استخراج مقدماتی و آماده سازی نمونه های مختلف ر در حوزه آنالیز مواد مختلف دارویی، غذایی، سموم و… ، آموزش عملی نحوه کار بر روی سه دستگاه مختلف HPLC و همچنین آموزش نرم افزارهای مربوطه بود و شرکت‌کنندگان در این دوره از آن‌ها بهره­‌مند شدند.

Page | by Dr. Radut

تحت نظارت وف بومی