جلسه هشتم زنجیره هم اندیشی آموزش زیست شناسی گیاهی ایران

موضوع جلسه: تولید مثل جنسی و غیرجنسی در گیاهان

جلسه هشتم زنجیره هم اندیشی آموزش زیست شناسی گیاهی را با موضوع تولید مثل جنسی و غیرجنسی در گیاهان در تاریخ دوشنبه 29 خرداد 1402 ساعت 18 الی 20 به صورت آنلاین توسط انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران با همکاری انجمن علمی آموزشی دبیران زیست شناسی شهر تهران، اداره تکنولوژی، گروه های آموزشی و بررسی محتوا و گروه آموزشی زیست شناسی شهر تهران برگزار شد. در ابتدا مبحث  «تولید مثل جنسی و غیرجنسی در گیاهان)» توسط سرکار خانم مطهره امیدی پورفتحکوهی (دبیر زیست شناسی و مدرس دانشگاه) تدریس شد. سپس مطالب این جلسه توسط  جناب آقای دکتر اباصلت حسین زاده کلاگر (استاد زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه مازندران) و جناب آقای دکتر عظیم قاسم نژاد (دانشیار علوم باغبانی دانشگاه علومکشاورزی و منایع طبیعی گرگان) مورد بحث و نظر قرار گرفت و مطالب تکمیلی توسط این بزرگواران ارائه شد و سپس  به پرسش‏ های علمی حاضران در جلسه  پاسخ داده شد. به متقاضیان جهت دریافت گواهی از طرف انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران گواهی شرکت در این نشست ها صادر شد.

لینک ورود به جلسه:

تحت نظارت وف ایرانی